Ξεκίνημα με το δεξί θέλει η Αγγλία

Στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει σήμερα (18/6) η Αγγλία, η οποία αντιμετωπίζει στις 21:00 την Τυνησία.



Ξεκίνημα με το δεξί θέλει η Αγγλία

Στην πρεμιέρα τους στον 7ο όμιλο, τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους Αφρικανούς και να πάρουν τη νίκη που θα τα φέρει από την εκκίνηση πιο κοντά στην πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Μουντιάλ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην επιλογή των προσώπων που θα αποτελέσουν την ενδεκάδα, με τον Πίκφορντ να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Γουόκερ, Στόουνς και Μαγκουάιρ να είναι οι τρεις της άμυνας.

Στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Τρίπιερ και Γιανγκ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής μια θέση διεκδικούν οι Χέντερσον-Ντάιερ, ενώ ο Λίνγκαρντ και ο Ντέλε Άλι θα κινούνται πίσω από τους Στέρλινγκ και Κέιν.

Οι Τυνήσιοι από την πλευρά τους θα μπουν στο ματς χωρίς άγχος και με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 θα βρίσκεται ο Γουαμπί Καζρί, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν άφησε τη Σάντερλαντ για τη Ρεν.

Το παιχνίδι της Αγγλίας με την Τυνησία θα διεξαχθεί στο Βόλγκογκραντ και διαιτητής θα είναι ο Κολομβιανός Βίλμαρ Ρολντάν. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου το Βέλγιο αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Παναμά.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τυνησία: Ασέν, Μπρον, Μεριά, Μπεν Γιουσέφ, Μααλούλ, Μπεν Αμόρ, Σασί, Σλιτί, Σκιρί, Μπαντρί, Καζρί

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Γιανγκ, Χέντερσον (Ντάιερ), Λίνγκαρντ, Άλι, Στέρλινγκ, Κέιν