Γι' αυτό αγόρασε τον Ντεουλοφέου η Γουότφορντ

Η Γουότφορντ έμαθε καλά τα χαρακτηριστικά του Ζεράρ Ντεουλοφέου προτού προχωρήσει στην απόκτησή του έναντι 13+4 εκατ.ευρώ από τη Μπαρτσελόνα. Μεγαλύτερη συνεισφορά στο παιχνίδι από κάθε άλλον συμπαίκτη του είχε πέρυσι στους «hornets».  



Γι' αυτό αγόρασε τον Ντεουλοφέου η Γουότφορντ

Το σίγουρο είναι πως η Γουότφορντ, δεν παίρνει κάποιον άγνωστο ποδοσφαιριστή ή κάποιον για τον οποίο θα πρέπει να πειστεί ξανά απ' την αρχή ή να πειστεί και ο κόσμος.

Ο Ντεουλοφέου, έπειτα από δύο θητείες στην Έβερτον και δύο στη Μπαρτσελόνα, αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» οριστικά, για συνεχίσει με κανονική μεταγραφή στο «Vicarage Road», έπειτα από την παρουσία του εκεί την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα που φόρεσε την κίτρινη φανέλα, ο Ισπανός εξτρέμ είχε μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας από κάθε άλλον συμπαίκτη του, αφού μετρούσε 1,6 καθοριστικές μεταβιβάσεις και 2,4 επιτυχημένες ντρίμπλες ανά παιχνίδι, πράγμα που δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει ή να μιμηθεί κανείς άλλος από το ρόστερ του αγγλικού κλαμπ.

Αν μη τι άλλο, ο Ντεουλοφέου με 115 συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα, από τη στιγμή που έχει φορέσει τη φανέλα των Μπαρτσελόνα, Έβερτον, Σεβίλλης, Μίλαν και της νυν ομάδας του, ξέρει πολύ καλά από υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, έχοντας καταγράψει επίσης 12 τέρματα και 20 ασίστ...

Κώστας Ζάλιαρης