Στυλάτοι πάνε Ρωσία οι Άγγλοι (Pic)

Φόρεσαν τα καλά τους και… ολοταχώς για Ρωσία! Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και το απόγευμα θα βρίσκονται στη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.  



Στυλάτοι πάνε Ρωσία οι Άγγλοι (Pic)

Οι 23 εκπρόσωποι των «τριών λιονταριών» και το τιμ της ομάδας πήραν το αεροπλάνο για το ταξίδι… στο όνειρο! Με βλέψεις και φιλοδοξίες ακόμη μία φορά, οι Άγγλοι είναι έτοιμοι για την νέα πρόκληση της διάκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Από τις πρόσφατες δηλώσεις τους φάνηκε η αισιοδοξία να διαπρέψουν. Πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θεωρούν ότι φέτος μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βγάλουν τους συμπατριώτες τους… στο δρόμο!

«Ελπίζω να μπορέσουμε να στέλνουμε τον κόσμο την επόμενη μέρα στη δουλειά του, έχοντας απολαύσει τα παιχνίδια μας την προηγούμενη ημέρα. Ξέρουμε τι εμπειρίες μπορεί να μας προσφέρει αυτή η διοργάνωση και θέλουμε να τις ζήσουμε απεγνωσμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Εντός της ημέρας λοιπόν η αποστολή θα βρίσκεται στη Ρωσία, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη χώρα που σε δύο ημέρες κάνει πρεμιέρα το Μουντιάλ!