Κέιν: «Έχουμε τη δική μας ταυτότητα»

Δεν τον αγχώνει το… αρνητικό παρελθόν! Ο Χάρι Κέιν θεωρεί ότι η φετινή εθνική Αγγλίας έχει τη δική της δυναμική και προσωπικότητα, κάτι που θα επιδιώξει να δείξει σε λίγες ημέρες στα τελικά του Μουντιάλ!  



Κέιν: «Έχουμε τη δική μας ταυτότητα»

«Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψουμε ότι αυτή η διοργάνωση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά για εμάς. Είναι δύσκολο να μην έχουμε κατακτήσει τίποτα τα τελευταία 50 χρόνια. Το κλειδί για εμάς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας, να μην ανησυχούμε για τις άλλες ομάδες και τι έγινε στο παρελθόν», τόνισε αρχικά ο Άγγλος επιθετικός και συνέχισε:

«Έχουμε την ομάδα μας, τη δική μας ταυτότητα και απλώς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να απολαύσουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση. Ανυπομονούμε να βγούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε».

Όσον αφορά την «πληγή» των Άγγλων στις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή την διαδικασία των πέναλτι, ο σταρ της Τότεναμ αποκάλυψε πως: «Έχουμε προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Το δοκιμάζουμε στο τέλος της προπόνησης, όπου οι παίκτες είναι κουρασμένοι σαν να έχει μεσολαβήσει παράταση».