Γέμισε… αστέρια το «Ολντ Τράφορντ» για το Soccer Aid 2018 (video)

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Κυριακής το «Ολντ Τράφορντ» για το Soccer Aid 2018, το φιλικό ματς που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα της UNICEF και προσφέρει οικονομική βοήθεια σε χώρες της Αφρικής.



Γέμισε… αστέρια το «Ολντ Τράφορντ» για το Soccer Aid 2018 (video)

Παρά την έντονη βροχή που έπεφτε στο Μάντσεστερ, το γήπεδο της Γιουνάιτεντ γέμισε από 73 χιλιάδες φιλάθλους για ακόμα μία χρονιά, με τον κόσμο να συνεισφέρει στην προσπάθεια της UNICEF.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, πήραν μέρος στο φετινό παιχνίδι. Ερίκ Καντονά, Ρόμπι Κιν, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, Γιαάπ Σταμ, Κλάρενς Ζέεντορφ, Κοντ Μακελελέ, Πάτρικ Κλάιφερτ, Ρομπέρτ Πιρές, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Μο Φαρα, Γιουσέιν Μπολτ και ο ηθοποιός Ντέμιαν Λιούις ήταν κάποια από τα ονόματα που πάτησαν χορτάρι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτόν τον καλό σκοπό.

Το ματς ανάμεσα στους Άγγλους του Σαμ Άλαρνταϊς και τη Μικτή Κόσμου του Χάρι Ρέντναπ ολοκληρώθηκε ισόπαλο (3-3), με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι και τους πρώτους να είναι τελικά οι νικητές.