Η πιο όμορφη ασίστ στην καριέρα του «Μικρού Μότσαρτ» (Video)

Το τελευταίο κονσέρτο του έδωσε ο «Μικρός Μότσαρτ», Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του, με αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να δίνουν το «παρών». Ο ένας από τους πιο χαρισματικούς δεξιοπόδαρους που έχουν περάσει από τα γήπεδα έβγαλε παράλληλα την πιο όμορφη ασίστ της καριέρας του, με τον μικρό γιο του να χρίζεται κι αυτός σκόρερ από δημιουργία του μπαμπά.



Η πιο όμορφη ασίστ στην καριέρα του «Μικρού Μότσαρτ» (Video)

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ είχε ανακοινώσει τον περασμένο Δεκέμβριο πως αποχωρεί από την ενεργό δράση και τώρα που τελείωσαν και οι υποχρεώσεις των υπόλοιπων στήθηκε ένα μικρό πάρτι προς τιμήν του και για όλα όσα έχει προσφέρει στα γήπεδα.

Η μία ομάδα απαρτίστηκε από Τσέχους ποδοσφαιριστές που θύμισαν έντονα εκείνη την χρυσή φουρνιά του 2004 που σταμάτησε πάνω στην εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας και το γκολ του Τραϊανού Δέλλα στην παράταση, ενώ η άλλη κυρίως από παλιούς του συμπαίκτες στην Άρσεναλ όπως οι Σεσκ Φάμπρεγας, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Αλεκσάντερ Χλεμπ, Γιόσι Μπεναγιούν, Πετρ Τσεχ (βεβαίως), Μπακαρί Σανιά, Γκαέλ Κλισί και πολλοί – πολλοί άλλοι.

Στο παιχνίδι σκόραρε και ο μικρός Ροσίτσκι, με τον πατέρα του να τον παίρνει αγκαλιά και να τον τροφοδοτεί μπροστά στην εστία.

Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και αυτό με τα εκτεταμένα highlights:

 

 

Arsenal Legend Tomas Rosicky assisting his son in his testimonial game! 🙏⚽️❤️ #TheBeautifulGame @t7.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visubal • Football Soccer (@visubal) στις

 

 
 
 

🇨🇿 ⭐️ 🌍 ⭐️ 👊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozlučka Tomáše Rosického (@rosicky_tr10) στις

 
 

Γιώργος Σιάφας