Made Defiant: Εκπληκτικό mixtape για το Μουντιάλ με πρωταγωνιστές Κέιν, Εζίλ και Μεντί

Στην παραγωγή ενός εκπληκτικού mixtape για την προώθηση των νέων Beats By Dre με την υπογραφή του Γκάι Ρίτσι στην σκηνοθεσία κυκλοφόρησε ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας με πρωταγωνιστές τους Χάρι Κέιν, Μεσούτ Εζίλ και Μπενζαμίν Μεντί.



Made Defiant: Εκπληκτικό mixtape για το Μουντιάλ με πρωταγωνιστές Κέιν, Εζίλ και Μεντί

Ο επιθετικός της Τότεναμ, ο μέσος της Άρσεναλ και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι μαζί με τον Νέιμαρ πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών με τίτλο Made Defiant: The Mixtape, που αφορά διαφημιστικό για τα νέα προϊόντα της εταιρείας και δείχνει παράλληλα την δουλειά που έκαναν οι προαναφερθέντες για να βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν μικρό Ρώσο να... τραμπουκίζει μια παρέα μπούληδων κλωτσώντας την μπάλα του πάνω τους, και στην συνέχεια δείχνει το πως ο Κέιν μέσα σε τέσσερα χρόνια αποφάσισε πως θα... γούσταρε λίγο Μουντιάλ και έτσι εργάστηκε σκληρά γι’ αυτό.

Με την παρέμβαση της Σερένα Γουίλιαμς, που δεν εντυπωσιάζεται από δύο συνεχόμενα, η κάμερα στρέφεται στον Εζίλ και το ταξίδι που έκανε από τα «ταπεινά χρόνια» στο να γίνει «ο καλύτερος μέσος τις γενιάς του στις μεταβιβάσεις».

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Τιερί Ανρί, ο οποίος εξηγεί τι εστί mixtape, δίνοντας πάσα στον... καρχαρία και συμπατριώτη του, Μεντί. Ο αμυντικός της Σίτι προσπαθεί να ξανά κάνει... sexy την θέση του, αλλά κάποιοι ξέχασαν τον Πατρίς Εβρά και την μεγάλη επιτυχία που έχει σε αυτό ακριβώς τα δέκα τελευταία χρόνια. Και έτσι ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουέστ Χαμ τους το θύμισε.

Τέλος, και ίσως με easter eggs για νέο mixtape τους Νταβίδ Ντε Χέα, Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Εντέν Αζάρ, η ιστορία επιστρέφει στον μικρό Ρώσο,ο οποίος τελικά λέγεται Αντρέ και είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου στην χώρα του.

Τρομερό βίντεο!

Γιώργος Σιάφας