Οι τελικοί στο Gillette Unitennis 2018!

Το Gillette Unitennis 2018, η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας στο τένις έφτασε πλέον στο τέλος του και αυτό το Σάββατο, 9 Ιουνίου, στα γήπεδα του Δάσους Χαΐδαρίου θα διεξαχθούν οι μεγάλοι τελικοί στο μονό ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και στο διπλό μεικτό. Το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό για τους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι θα βρεθούν στις κερκίδες! Τα ματς ξεκινούν στις 16:00 και το ενδιαφέρον θα είναι έντονο.



Οι τελικοί στο Gillette Unitennis 2018!
H Wilson αποτελεί τον επίσημο χορηγό μπάλας στο Gillette Unitennis 2018. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του Gillette Unitennis και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

 Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unitennis, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με τα πακέτα που τους δίνουν χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.