Ο Αθπιλικουέτα λύγισε από τα γέλια ακόμη και τον... ανιχνευτή ψεύδους (Video)

Μετά τους Τζέσι Λίνγκαρντ και Κάιλ Γουόκερ ήταν σειρά του Θέσαρ Αθπιλικουέτα να απαντήσει στον ανιχνευτή ψεύδους διαδικτυακής βρετανικής εκπομπής, με τα αποτελέσματα να είναι για ακόμη μία φορά απολαυστικά όσον αφορά αυτό το μίνι σόου.



Ο Αθπιλικουέτα λύγισε από τα γέλια ακόμη και τον... ανιχνευτή ψεύδους (Video)

Ο αμυντικός της Τσέλσι στήθηκε απέναντι από την δημοσιογράφο-ανακρίτρια και απάντησε σε κάποιες ιδιαίτερες ερωτήσεις της όπως το, «Ποιος έχει το χειρότερο γούστο στην Τσέλσι;» με την απάντηση να είναι, «Ο Καντέ. Αυτό ήταν το πιο εύκολο μέχρι τώρα».

Στην συνέχεια οι ερωτήσεις έγιναν πιο προσωπικές, αλλά και κάποιες... περισσότερο προσωπικές. Αναλυτικά οι απολαυστικοί διάλογοι και το βίντεο:

«-Είναι το όνομά σου Θέσαρ Αθπιλικουέτα Τάνκο; -Ναι. -Παίζεις στην Τσέλσι; -Ναι. -Αισθάνεσαι την πίεση; -Όχι. Ενδιαφέρον, δείχνει πως λες ψέματα. -Το απολαμβάνω».

«-Έχεις κλάψει ποτέ μετά από παιχνίδι; -Ναι. -Σωστό, εγώ δεν κλαίω ποτέ. Δεν ξέρω καν πως είναι».

«-Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρουχα; -Όχι. -Μου λες πάλι ψέματα; -Περίμενα να ανάψει το κόκκινο φωτάκι. -Άρα έχεις φορέσει γυναικεία εσώρουχα. -Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσεις το μηχάνημα, εγώ είπα όχι. Έχω φορέσει γυναικεία εσώρουχα; -(πράσινο φωτάκι)».

«-Έχεις γράψει ποτέ ερωτικό ποίημα; -Ναι, στην γυναίκα μου. Το αξίζει».

«-Έχεις googlάρει ποτέ τον εαυτό σου; -Ναι, κυρίως φωτογραφίες».

«-Φοβάσαι τις αράχνες; -Όχι -Ίσως και ναι».

«-Σου λείπει ο Τέρι; -Ναι -Σωστό. Εμένα μου είχε πει τις προάλλες ότι δεν του λείπεις».

Γιώργος Σιάφας