Στήριξε τον Κάριους η FIFPro, που φτιάνει ενημερωτικό βίντεο για περιστατικά διάσεισης

Την στήριξή της στον Λόρις Κάριους μετά την δημοσιοποίηση της διάγνωσης για διάσειση στον τελικό του Champions League έδειξε η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) η οποία φτιάχνει βίντεο για να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.



Στήριξε τον Κάριους η FIFPro, που φτιάνει ενημερωτικό βίντεο για περιστατικά διάσεισης

Τις τελευταίες ώρες μία από τις ειδήσεις που απασχολούν τόσο την Αγγλία όσο και γενικότερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο είναι η διάγνωση που θέλει τον Κάριους να παίζει με διάσειση μετά από ένα εκτός φάσης χτύπημα του Σέρχιο Ράμος.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με άλλα ρεπορτάζ να ισχυρίζονται πως το νοσοκομείο της Μασαχουσέτης χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες των “κόκκινων”, με την FIFPro από την πλευρά της να κρατάει το σοβαρό κομμάτι της ιστορίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της η στήριξή της πάει στην πλευρά του Γερμανού τερματοφύλακα, ενώ συνεχίζοντας κάνει λόγο για δημιουργία ενημερωτικού βίντεο το οποίο θα προβληθεί σε αρκετούς συλλόγους και θα διδάξει στους ποδοσφαιριστές πως θα καταλαβαίνουν εάν κάποιος άλλος μέσα στο γήπεδο υποφέρει από κάποιο όχι και τόσο εμφανές πρόβλημα, όπως μια διάσειση.

Αναλυτικότερα:

«Δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους.

Φτιάχνουμε ένα ενημερωτικό βίντεο για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να καταλαβαίνουν και να αναφέρουν ενδεχόμενη διάσειση συμπαίκτη/αντιπάλου. Το βίντεο αυτό θα προβάλλεται από τα μέλη μας στα αποδυτήρια σε όλον τον κόσμο από την ερχόμενη σεζόν».

Γιώργος Σιάφας