Επίσημα και ο Νταλότ στη Γιουνάιτεντ!

Μια μέρα μετά τον Φρεντ από τη Σαχτάρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της και τον ταλαντούχο φουλ-μπακ, Ντιόγκο Νταλότ, από την Πόρτο! Στα 22 εκατ.ευρώ το deal της μεταγραφής, 5+1 χρόνια η διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη με τους «κόκκινους διαβόλους». 



Επίσημα και ο Νταλότ στη Γιουνάιτεντ!

Με μόλις εφτά παρουσίες με τη φανέλα των «δράκων» την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Νταλότ κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος σαφώς και είχε φροντίσει να τον παρακολουθήσει όσο περισσότερο μπορούσε και να σχηματίσει μια εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

«Στην ηλικία του, είναι ο καλύτερος φουλ μπακ στην Ευρώπη και έχει τρομερό μέλλον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου κόουτς μετά την επισημοποίηση της δεύτερης μεταγραφής της Γιουνάιτεντ για το φετινό καλοκαίρι.

Με ταχύτητα, γερό και ψηλό κορμί, δύναμη στις κόντρες, άνεση με τη μπάλα στα πόδια και πολλά άλλα χαρακτηριστικά τα οποία θα φανερώσει και στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Νταλότ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 5+1 χρόνια και η μεταγραφή του από την Πόρτο κόστισε 22 εκατ.ευρώ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης