Αυτό είναι το βραβείο που θα κυνηγήσει ο Κέιν στη Ρωσία (pic)

Μετά το... λυσσαλέο κυνηγητό για το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Κέιν... κλείδωσε τον στόχο για το φετινό Μουντιάλ, πέρα, φυσικά, από την βοήθεια που θέλει να προσφέρει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.  



Αυτό είναι το βραβείο που θα κυνηγήσει ο Κέιν στη Ρωσία (pic)

Ο νέος αρχηγός των «τριών λιονταριών», παρά το γεγονός πως κατάφερε να πιστωθεί μέχρι και τέρμα που δεν πέτυχε ποτέ ο ίδιος σε ματς της Τότεναμ με τη Στόουκ, δεν κατάφερε να φτάσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου κι έτσι τερμάτισε στη 2η θέση των σκόρερ του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο και πολύ περισσότερες ευθύνες πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, ο Χάρι Κέιν αντίκρισε το Golden Boot του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεκδικήσει μαζί με τους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και τους λοιπούς αστέρες των εθνικών ομάδων.

Πριν από μια τετραετία στα γήπεδα της Βραζιλίας, εκείνος που κατέκτησε τη διάκριση ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Κολομβίας, ενώ ο τελευταίος Άγγλος που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ, ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ στο Μεξικό, το 1986, με 6 γκολ. 

Κώστας Ζάλιαρης