Έχει συμφωνήσει με Ρεάλ και περιμένει τον επόμενο προπονητή της ο Μανέ!

Για συμφωνία του Σαντιό Μανέ με την Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν λόγο τα γαλλικά Μέσα, με το «France Football» συγκεκριμένα να αναφέρει πως ο Σενεγαλέζος περιμένει τον διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν για να δει εάν θα μετακομίσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».



Έχει συμφωνήσει με Ρεάλ και περιμένει τον επόμενο προπονητή της ο Μανέ!

Ο ένας εκ των τριών της επίθεσης της Λίβερπουλ ήταν και αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στον τελικό του Champions League ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την εμφάνισή του (σ.σ σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που έτσι κι αλλιώς έχει ως παίκτης) να φαίνεται πως τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων των λίγο αργότερα (για τρίτη σερί φορά) πρωταθλητών Ευρώπης.

Όπως ισχυρίζεται το «FF», υπήρξε συμφωνία για μετακίνηση του Μανέ στο «Μπερναμπέου» πριν την αιφνίδια παραίτηση του Ζιντάν, η οποία προς το παρόν έχει κάνει την μεταγραφή να «κολλήσει». Το εάν θα ολοκληρωθεί, πάντα βάσει του ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου, θα εξαρτηθεί από το εάν θα κάνει στον επόμενο προπονητή της Ρεάλ, που εικάζεται πως δεν θα αργήσει και πάρα πολύ να ανακοινωθεί.

Φυσικά δεν είναι το μόνο όνομα από την ομάδα της Λίβερπουλ που συνδέθηκε με την Ρεάλ, μιας και μέχρι πρόσφατα λεγόταν έντονα πως οι «μερένχες» θα κινηθούν για τον Μο Σαλάχ.

Γιώργος Σιάφας