Αναλαμβάνει ο Μπλαν στην Τσέλσι!

Τον Λοράν Μπλαν ετοιμάζεται να επαναφέρει στην προπονητική η Τσέλσι, που σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε!



Αναλαμβάνει ο Μπλαν στην Τσέλσι!

Ο Γάλλος κόουτς, που είχε πέρασμα από τα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, είχε αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο τον Παριζιάνων ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές σε αναλογία τροπαίων όσον αφορά τα εγχώρια τρόπαια και από το καλοκαίρι του 2016 δεν έχει δουλειά.

Αυτό λογικά αλλάζει, με τα αγγλικά media να θεωρούν δεδομένη την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, και μάλιστα αρκετές στοιχηματικές εταιρίες να είναι κοντά στο να κλείσουν το σχετικό line.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν τον Μπλαν να ανακοινώνεται μέσα σε λίγες ώρες, μετά από την ανακοίνωση που θα αφορά την λύση της συνεργασίας των «μπλε» με τον Κόντε.

Βεβαίως εάν ισχύσει η είδηση, αυτομάτως το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ θα αποκτήσει ακόμη ένα μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Ουνάι Έμερι να είναι αυτός που είχε αντικαταστήσει τον Μπλαν στην Παρί. Τέλος, με την επιβεβαίωση της είδησης, ο Μπλαν θα αποτελέσει τον πρώτο Γάλλο που θα καθίσει στο τιμόνι του συλλόγου.

Γιώργος Σιάφας