«Χάθηκε» ο Ουμτιτί, ανανέωσε με Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια ο Σαμ Ουμτιτί, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023 με τους «μπλαουγκράνα» βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



«Χάθηκε» ο Ουμτιτί, ανανέωσε με Μπαρτσελόνα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λεγόταν πως είχε κάνει τον πρώην στόπερ/αριστερό μπακ της Λιόν έναν από τους πρωταρχικούς τους στόχους για να ενισχύσει την άμυνά του, και για αρκετό διάστημα δεν «έσβηναν» οι φήμες με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μην βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο στο «Καμπ Νόου».

Την Κυριακή (03/06) φαίνεται πως κάμφθηκαν τελικά οι αντιστάσεις της «Μπάρτσα» για να του προσφέρει περισσότερα χρήματα, μιας και αποτελεί από τα βασικά γρανάζια του Ερνέστο Βαλβέρδε, και έτσι ο Γάλλος δεσμεύεται να παραμείνει στην Βαρκελώνη για την επόμενη πενταετία.

Συνεπώς, ο «Special One» θα πρέπει άλλους στόχους για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας του μέσα στο τρέχον καλοκαίρι, εκτός και εάν η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανένα θέμα να τον μοσχοπουλήσει έναντι 500 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η νέα του ρήτρα.

Γιώργος Σιάφας