Δεν σκοπεύει να αναλάβει την Πορτογαλία ο Μουρίνιο

Καμία σκέψη περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της χώρας του δεν περνά τη δεδομένη χρονική στιγμή από το μυαλό του Ζοσέ Μουρίνιο.

Advertisement
Δεν σκοπεύει να αναλάβει την Πορτογαλία ο Μουρίνιο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως δεν είναι ακόμη σε θέση να αφήσει την προπονητική σε συλλογικό επίπεδο ενώ δεν παρέλειψε να πραγματοποιήσει και κάποια σχόλια σχετικά με το Μουντιάλ που ξεκινά σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Δεν είναι κάτι που συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μου για το άμεσο μέλλον. Η δουλειά μου είναι να προπονώ συλλόγους διότι έχω ανάγκη τα παιχνίδια σε εβδομαδιαία βάση αλλά και την καθημερινή προπόνηση»

«Για την παρουσία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ; Θεωρώ πως η ομάδα μπορεί στην καλή της μέρα να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Ο Ρονάλντο όπως και ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδα τις χώρες τους. Συνεπώς πιστεύω πως Πορτογαλία και Αργεντινή έχουν πιθανότητες να φτάσουν μακριά»

«Μου αρέσει επίσης το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ της Βραζιλίας. Θα είναι ένα σύνολο που θα αξίζει κανείς να το παρακολουθήσει ενώ και οι Ισπανοί έδειξαν αρκετά δυνατοί κατά τη διάρκεια των προκριματικών» τα λόγια του στo «GQ Magazine».

Ιωάννης Τζιουμακλής