Έτσι θα παίξουν στον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ

Η μεγάλη ώρα για τη Λίβερπουλ έφτασε! Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίσουν απόψε (21:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο να φτάσουν στην κατάκτηση του ιερού δισκοπότηρου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για έκτη φορά στην ιστορία τους. Το τρίτο σερί και 13ο στην ιστορία της διεκδικεί ο «βασίλισσα» της Ευρώπης.



Έτσι θα παίξουν στον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται από την Πέμπτη στο Κίεβο, με την αποστολή της να απαρτίζεται από 24 ποδοσφαιριστές και τους τραυματίες Τσάμπερλεϊν, Μάτιπ και Γκόμες να μένουν αναγκαστικά εκτός.

Ο Κλοπ θα χρησιμοποιήσει την αναμενόμενη ενδεκάδα του απόψε. Ο Κάριους θα είναι κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν και Ρόμπερτσον. Στα χαφ οι «κόκκινοι» θα έχουν τους Χέντερσον, Μίλνερ και Βαϊνάλντουμ και μπροστά η τριάδα-φωτιά των Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ θα αναλάβει να δημιουργήσει… εφιάλτες στη «βασίλισσα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της ταξίδεψε στην ουκρανική πρωτεύουσα… κομπλέ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το μοναδικό δίλλημα που αντιμετωπίζει ο Γάλλος τεχνικός είναι ποιον από τους Μπενζεμά/Μπέιλ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του απόψε.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (Μπέιλ)

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο