Με 24 παίκτες στο Κίεβο η Λίβερπουλ

Με υπερπλήρη αποστολή 24 ποδοσφαιριστών θα ταξιδέψει το απόγευμα με προορισμό το Κίεβο η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να συμπεριλαμβάνει σε αυτή 19 παίκτες της πρώτης ομάδας και πέντε νεαρούς για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.



Με 24 παίκτες στο Κίεβο η Λίβερπουλ

Ο Γερμανός τεχνικός πήρε μαζί του και τον Εμρέ Τσαν, ο οποίος υπάρχει ενδεχόμενο ακόμη και να αγωνιστεί σε αυτό που θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των «κόκκινων», αλλά και τους Νατ Φίλπις, Κέρτις Τζόουνς, Ράφα Καμάτσο, Μπεν Γούντμπερν (σ.σ νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου) και Ντάνι Γουόρντ, που θα πάρουν μια γεύση από το ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο ακόμη κι ας μην έχουν συχνές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά τον Τσαν, έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες σε ρυθμούς μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετό καιρό στην μέση και ίσως ριχτεί στην μάχη από τον Κλοπ, πριν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχωρήσει για την Γιουβέντους.

Η αποστολή της Λίβερπουλ αναμένεται να φτάσει στην Ουκρανία στις 19:30.

Το 24μελες γκρουπ:

Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλάβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Γουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο, Αλεξάντερ-Άρνολντ

Γιώργος Σιάφας