Όταν ο Βενγκέρ μπέρδεψε τον Έμερι με... έναν σωσία (pic)

Που να το ‘ξερε ο Αρσέν Βενγκέρ ότι το 2016 είχε συγχαρεί... λάθος άνθρωπο για το επίτευγμα της Σεβίλλης με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και εν έτει 2018 θα τον διαδεχόταν στο «Έμιρεϊτς» ο άνθρωπος του οποίου ήθελε ν’ απονείμει τα εύσημα!  



Όταν ο Βενγκέρ μπέρδεψε τον Έμερι με... έναν σωσία (pic)

Σε ένα παιχνίδι της Κροατίας απέναντι στην Τουρκία στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Αλσατός πρώην προπονητής της Άρσεναλ, εκτελούσε χρέη σχολιαστή για τη γαλλική τηλεόραση.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο γήπεδο, αντίκρισε τον Τόμασλαβ Μάντζαρ, γιατρό της εθνικής ομάδας της Κροατίας και τον πλησίασε για να του σφίξει το χέρι και να τον συγχαρεί για την... επιτυχία της Σεβίλλης! Μάλιστα, τον ρώτησε αν ήταν αληθείς και οι πληροφορίες που μεταφέρονταν για συμφωνία με την Παρί!

Τον μπέρδεψε λόγω της ομοιότητας με τον Ουνάι Έμερι και έκανε τη... γκάφα, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφια μαζί του. Δυο χρόνια αργότερα, ο Βενγκέρ θα δει στη θέση που εκείνος άφησε κενή στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, τον άνθρωπο τον οποίο ήθελε να συγχαρεί στο πλαίσιο της συναδελφικότητας...

Κώστας Ζάλιαρης