Ο Έμερι υπέγραψε για λιγότερα από τον... Πελεγκρίνι!

Το συμβόλαιο του Ουνάι Έμερι, τον τοποθετεί στην 6η θέση των πιο καλά αμειβομένων προπονητών στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, υπέγραψε στην Άρσεναλ για λιγότερα κι από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ!  



Ο Έμερι υπέγραψε για λιγότερα από τον... Πελεγκρίνι!

Ο ετήσιος μισθός του Ισπανού κόουτς, με τον οποίο οι «κανονιέρηδες» ανοίγουν νέο κεφάλαιο ιστορίας μετά την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, θα ανέρχεται στα 6 εκατ.λίρες, μαζί με τα μπόνους που προβλέπονται από το deal των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Το ποσό αυτό, κατατάσσει τον Έμερι στην 6η θέση της λίστας με τους πιο καλά αμειβόμενους τεχνικούς στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με κορυφαίο, φυσικά, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που έχει λαμβάνειν 15,3 εκατ.λίρες το χρόνο, με το νέο συμφωνητικό που υπέγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια, υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ έναντι 7 εκατομμυρίων για ν’ αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Στην πρώτη 5άδα, υπάρχουν επίσης οι Ζοσέ Μουρίνιο (Μαν. Γιουνάιτεντ, 15 εκατομμύρια), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ με 7 εκατομμύρια, όπως και ο Πελεγκρίνι) αλλά και Αντόνιο Κόντε (Τσέλσι, 6,5 εκατομμύρια). 

Κώστας Ζάλιαρης