Δεν αποκλείει την Παρί ο Πογκμπά!

Κάθε άλλο παρά αδιάφορα ηχούν στα αυτιά του Πολ Πογκμπά οι φήμες ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της.  



Δεν αποκλείει την Παρί ο Πογκμπά!

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο!

«Αν και υπάρχει συμβόλαιο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Δεν μπορώ να δω στο μέλλον! Το αν κάποιος θα μείνει εξαρτάται επίσης και από το πως τα πηγαίνει στην ομάδα και πως πάνε γενικά τα πράγματα εκεί», ήταν το σχόλιο του διεθνούς μέσου, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί για την απόκτησή του:

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια, όπου οι γονείς μου ήταν οπαδοί της Μαρσέιγ. Η Παρί δεν ήταν μέλος της καθημερινότητάς μου. Στο φινάλε, όμως, ναι γιατί να μην παίξει στο «Παρκ ντε Πρενς»; Είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο».

Όσον αφορά την περιπετειώδη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Γάλλος δεν κρατά κακία. Τον ευχαρίστησε μάλιστα που σε κάποια παιχνίδια της Γιουνάιτεντ του έδωσε το περιβραχιόνιο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι απαραίτητο δύο άνθρωποι να έχουν καλές σχέσεις εκτός γηπέδων.

«Κάποιες φορές όταν δεν αγωνιζόμουν και καθόμουν στον πάγκο γινόταν λόγος από ορισμένους ότι αυτή η συνεργασία δεν θα απέδιδε! Ο προπονητής, όμως, κι ο παίκτης δεν χρειάζεται να είναι φίλοι και να πηγαίνουν μαζί στα εστιατόρια. Παρόλα αυτά υπήρξαν στιγμές που ο Ζοσέ μου έδωσε το περιβραχιόνιο, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Με βοήθησε να ωριμάσω και αργότερα να ηγηθώ των προσπαθειών της εθνικής Γαλλίας», τα λόγια του Πογκμπά.