Δυσοίωνο το μέλλον του Σάρι στη Νάπολι!

Και τώρα αρχίζουν για τα καλά τα σενάρια! Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι πολύ κοντά ακόμη και στο να αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με την Τσέλσι να παραμονεύει στην γωνία για τον Ιταλό προπονητή.



Δυσοίωνο το μέλλον του Σάρι στη Νάπολι!

Οι Ναπολιτάνοι έφτασαν για ακόμη μία φορά κοντά στο πρωτάθλημα Ιταλίας, αλλά όπως και στις προηγούμενες απόπειρες δεν έκανε το ίδιο καλό φινάλε συγκριτικά με την σεζόν της, για να μείνει ξανά πίσω από την Γιουβέντους.

Ο Σάρι για διάφορους λόγους εδώ και καιρό λεγόταν πως βλέπει το μέλλον του αλλού και αυτό δείχνει πως πάει να γίνει πραγματικότητα, με τον Ντε Λαουρέντις να φανερώνει πως ακόμη δεν πήρε απάντηση για ανανέωση και πως ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει μπροστά.

«Αν θα παραμείνει ο Σάρι; Πρέπει να τον ρωτήσετε, ποτέ δεν θέλησε να δώσει απάντηση και πάντα το άφηνε στον ατζέντη του. Ρώτησα τον Πελεγκρίνι και δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση. Για μένα η διορία έληξε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να διευθετήσουμε το θέμα και πλέον πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Υπάρχει ρήτρα και θα δούμε τι θα γίνει», σχολίασε σχετικά.

Έτσι λοιπόν η Τσέλσι φαντάζει ως μία από τις ομάδες που θα τον διεκδικήσουν για τον πάγκο της, με τον Αντόνιο Κόντε να είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την ώρα που το όνομά του είχε ακουστεί και για την Άρσεναλ, πριν γίνει προτεραιότητα ο Μικέλ Αρτέτα.

Γιώργος Σιάφας