Κόντε: «Είμαι… serial winner»!

Κατά συρροή… νικητή θεωρεί τον εαυτό του ο Αντόνιο Κόντε και έχει κάθε λόγο μετά τη χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Κόντε: «Είμαι… serial winner»!

Σε μια πολύ δύσκολη σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη, αλλά και υπό τα συνεχή δημοσιεύματα… μένει- φεύγει, ο τεχνικός της Τσέλσι κατάφερε να κλείσει θετικά την περίοδο, χαρίζοντας την κούπα στους «μπλε»!

«Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους. Προέβλεψα δυσκολίες στην αρχή της περιόδου και τερματίσαμε 5οι, αλλά πήραμε το Κύπελλο. Το ότι χάσαμε τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι καλό για μια ομάδα όπως η Τσέλσι. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό, αλλά και να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι ποδοσφαιριστές έβαλαν τα δυνατά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Το ότι τελειώσαμε τη σεζόν με τρόπαιο δείχνει τη βαθιά επιθυμία που είχαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Παρά την δύσκολη σεζόν απέδειξα ότι είμαι… serial winner! Έχω συμβόλαιο και είμαι πιστός στην ομάδα. Παρά τις φήμες, πάντα έκανα αυτό που έλεγα. Ημουν πιστός.

Ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να πάρει μια απόφαση, θετική ή αρνητική και είναι καλό να έχει πολλές απαιτήσεις. Μετά από δύο χρόνια η ομάδα με ξέρει καλά. Εάν θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί μου, ξέρεις τις απόψεις μου, δεν μπορώ να αλλάξω».