Έτσι θα παίξουν στον τελικό Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο τελευταίο τους ματς για φέτος, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας στον 137ο τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Τα τελευταία νέα των δύο «μονομάχων» και τα πλάνα των Κόντε και Μουρίνιο για τις ενδεκάδες του σπουδαίου ματς.



Έτσι θα παίξουν στον τελικό Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τρίτη φορά στην ιστορία στον τελικό του FA Cup, με την παράδοση να είναι μοιρασμένη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 στον τελικό του 1994, ενώ οι «μπλε» πήραν τη ρεβάνς 13 χρόνια μετά, επικρατώντας με σκορ 1-0 το 2007.

Ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται ίσως για το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς οι πιθανότητες να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο σύλλογο του Λονδίνου είναι ελάχιστες, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος θέλει να προσθέσει στο βιογραφικό του και το βαρύτιμο τρόπαιο, μετά την περσινή κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταβίντ Λουίζ, Ντρίνγουότερ και Έμερσον.

Στην αντίπερα όχθη, η 2η του πρωταθλήματος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον τρίτο του τίτλο (Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ πέρυσι) στη διετία που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Ερωτηματικό για τον Πορτογάλο αποτελεί η συμμετοχή του Λουκάκου, που δίνει αγώνα δρόμου να προλάβει το σπουδαίο αποψινό (19:15) παιχνίδι. Βασικός κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντε Χέα, καθώς ο Ρομέρο έχασε τις τελευταίες προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ρούντιγκερ, Μόουζες, Καντέ, Μπακαγιόκο, Αλόνσο, Φάμπρεγας, Αζάρ, Ζιρού

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Σάντσες, Λουκάκου