Ζήτησε «συγγνώμη» από τον Όλιβερ ο Μπουφόν

«Συγγνώμη» από τον Μάικλ Όλιβερ για τα σχόλιά του μετά τον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, κατά την συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/05) για να ανακοινωθεί πως ο θρυλικός πορτιέρε δεν θα συνεχίσει στην «Γηραιά Κυρία».



Ζήτησε «συγγνώμη» από τον Όλιβερ ο Μπουφόν

Ο Άγγλος ρέφερι ήταν εκείνος που μετά από υπόδειξη του βοηθού του χρέωσε την Γιουβέντους με πέναλτι στις καθυστερήσεις και της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια ιστορική ανατροπή στην παράταση, έχοντας ήδη ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0).

Αμέσως μετά τον καταλογισμό της παράβασης όλοι έπεσαν πάνω στον Όλιβερ για να του ζητήσουν τα ρέστα, με τον Μπουφόν να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του Όλιβερ και να βλέπει να μπαίνει ένα άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή του πορεία με την Γιουβέντους. Μετά το τέλος του ματς ο «Τζίτζι» στήθηκε μπροστά στις κάμερες και προφανώς δεν μίλησε με καλά λόγια για τον ρέφερι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει σκουπιδοτενεκέ αντί για καρδιά.

Στο αντίο του από την Γιουβέντους, ο Μπουφόν κλήθηκε να μιλήσει για την πρόσφατη εμπειρία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τα όσα έγιναν με τον Όλιβερ, για να δηλώσει: «Εάν τον έβλεπα ξανά θα του έκανα μια αγκαλιά και θα του έλεγα ότι θα 'πρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει. Με τα συναισθήματα στο φουλ και την απογοήτευση για την κατάσταση που ήμασταν συμπεριφέρθηκα με έναν τρόπο που είναι αλλόκοτος για μένα. Μετά το τέλος του ματς ξεπέρασα τα όρια με αυτά που είπα για τον διαιτητή και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό».

Γιώργος Σιάφας