Ήρθε και η ανακοίνωση για Μπραντς

Τον Μάρτσελ Μπραντς ανακοίνωσε για νέο της διευθυντή ποδοσφαίρου η Έβερτον, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.



Ήρθε και η ανακοίνωση για Μπραντς

Μέσα στο απόγευμα της Τετάρτης (16/05) έγινε γνωστό πως τα «ζαχαρωτά» θα προσλάβουν τον 56χρονο Ολλανδό για το πόστο και θα του αναθέσουν τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, με τον σύλλογο να προχωράει στην σχετική ανακοίνωση λίγο αργότερα.

«Είναι προνόμιο να γίνεσαι αθλητικός διευθυντής στην Έβερτον και είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή. Το φανταστικό πάθος των οπαδών, η τεράστια ιστορία του συλλόγου και η φιλοδοξία των ανθρώπων που τον τρέχουν για να τον πάνε μπροστά σημαίνουν ότι πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τίτλους ανάμεσα στις άλλες κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Φαράντ Μοσίρι και τον πρόεδρο, Μπιλ Κένραϊτ, τον οποίο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτόν τον ρόλο ευθύνης στην ομάδα, αλλά και με όλη την διοίκηση και τη νέα μας CEO. Ξέρω ότι στην Έβερτον υπάρχουν άτομα με όραμα που θέλουν να την δουν να πηγαίνει μπροστά», ήταν μερικά από τα πρώτα του λόγια μετά την πρόσληψή του.

Γιώργος Σιάφας