«Θύμα» και ο Όλντριτζ

Στον μακρύ κατάλογο των «θυμάτων» του σκανδάλου υποκλοπών της «News of the World» προστίθεται ο Τζον Όλντριτζ. Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι το τηλέφωνό του ήταν μέσα σε αυτά που παρακολουθούσαν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας, κάτι για τον οποίο τον ενημέρωσε η Αστυνομία.



«Θύμα» και ο Όλντριτζ

Ο Όλντριτζ δήλωσε «σοκαρισμένος όταν» έμαθε ότι το τηλέφωνό του «ήταν μέσα σε αυτά που παρακολουθούνταν από τα άτομα που δούλευαν» για την αγγλική εφημερίδα.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την Αστυνομία, πριν περίπου 2 μήνες και μου είπαν ότι το όνομά μου είναι σε ένα κατάλογο με άτομα που παρακολουθούσαν κάποιοι. Ήταν πραγματικό σοκ για μένα. Προφανώς ένιωσα έκπληξη και σοκαρισμένος, αφού δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν ξέρω σε τι βαθμό με έχει επηρεάσει αυτό», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ ο Όλντριτζ.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος των «reds» τόνισε ότι το …κακό έγινε το 2005, όταν αγωνίστηκε στην Ιρλανδία σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα: «Τότε κάποιος μου είχε ζητήσει το νούμερό μου, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι. Κάποιοι μας είχαν πλησιάσει για δωρεά χρημάτων και έπρεπε να σημειώσουν τα τηλέφωνά μας. Δεν ήμουν μόνος μου, ήταν και άλλοι παλιοί ποδοσφαιριστές και τα δώσαμε όλοι».