Πρόστιμα για Twitter

Το κεφάλι του ήσυχο θέλει να έχει ο προπονητής της Γουλβς, ΜικΜακάρθι για αυτό και κάλεσε όλους τους παίκτες της ομάδας και τους είπε να προσέχουν τα γραφόμενά τους στο twitter αλλιώς παραμονεύουν… πρόστιμα.



Πρόστιμα για Twitter

Πέρυσι η εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε αφορμή για τιμωρίες παικτών από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Γουλβς θέλει να αποφύγει κάτι τέτοιο. Παράλληλα θέλει να αποφύγει και οποιεσδήποτε αποκαλύψεις αγωνιστικών θεμάτων από τους παίκτες που πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια.

Ο ΜακΚάρθι πήρε την υπόθεση στα χέρια του. Κάλεσε συνάντηση της ομάδας, εξήγησε πως έχει η κατάσταση και αργότερα μίλησε εξερχόμενος μπροστά στις κάμερες:

«Οι ποδοσφαιριστές θα μπλέξουν με τη χρησιμοποίηση του Twitter. Δεν μπορώ βέβαια να το απαγορεύσω και ούτε σκέφτομαι να το κάνω. Τους ενημέρωσα σήμερα. Πρέπει να είναι προσεκτικοί σε αυτά που θα γράφουν για το σύλλογο και για ποδοσφαιρικά θέματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν πρόστιμα. Θα φέρουμε ένα νομικό των media να τους μιλήσει».

TAGS: