Βελτίωση ζητάει ο Μίλνερ

Προσπάθεια να… προσγειώσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφορικά με τους στόχους που θέτει ο σύλλογος, έκανε ο Τζέιμς Μίλνερ! Ο έμπειρος χαφ των «πολιτών» υποστήριξε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς να γίνει λόγος για πρωτάθλημα και σκοπός είναι η βελτίωση της ομάδας και της πορείας της.



Βελτίωση ζητάει ο Μίλνερ
Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας την περσινή σεζόν και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στα τελευταία 35 χρόνια, ενώ παράλληλα, ο Σεΐχης Μανσούρ είδε τα χρήματα που επένδυσε για την ενίσχυση του ρόστερ να πιάνουν τόπο. «Ο κύριος στόχος είναι η βελτίωση του επιπέδου της Μάντσεστερ Σίτι σαν σύλλογος» είπε αρχικά ο Μίλνερ αναφερόμενους στους στόχους των «πολιτών» που επέστρεψαν στις επιτυχίες και παράλληλα είδαν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις να αυξάνονται κατακόρυφα, συμπληρώνοντας:

«Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλή για εμάς, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι τη νέα χρονιά. Η τρίτη θέση ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, αλλά πέρυσι, δεν είχαμε θέσει κάποιον πιο συγκεκριμένο στόχο, πέρα από την κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη νέα σεζόν, όλα είναι ανοιχτά…».