Φέρντιναντ: «Καμία αδυναμία»

Κατηγορηματική ήταν η άρνηση του Ρίο Φέρντιναντ αναφορικά με την αποδυνάμωση στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόσυρση του Πολ Σκόουλς από την ενεργό δράση, κάτι που σύμφωνα με τον Τύπο, έρχεται σαν παρακλάδι του μεταγραφικού σήριαλ με τον Γουέσλι Σνάιντερ.



Φέρντιναντ: «Καμία αδυναμία»
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να θεωρούνται πλέον η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αγγλία μετά την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στο Νησί, αλλά η «υπόκλιση» στη Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ», φαίνεται πως έχει επισκιάσει τη μεγάλη εγχώρια επιτυχία του συλλόγου.

Το γεγονός πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναζητάει τον αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς στη μεσαία γραμμή και ο Τύπος παρουσιάζει τη Γιουνάιτεντ ως… απεγνωσμένη για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα. «Είναι αστείο. Γελάω με όλα αυτά που γράφονται. Στα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα θα εύχονταν να κατακτήσουν τον τίτλο ή να καταφέρουν να μας κοντράρουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που κάνει μόνο πρωταθλητισμό» ήταν τα λόγια του Άγγλου στόπερ.