Ξανά στα κόκκινα ο Φάουλερ

Μπορεί να μην είναι της Λίβερπουλ, όμως και πάλι ο Ρόμπι Φάουλερ θα φορά την κόκκινη φανέλα, με το νούμερο «9» στην πλάτη. Ο 36χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάιτεντ, της Ταϊλάνδης, με τους φίλους της ομάδα να τον υποδέχονται με ενθουσιασμό.



Ξανά στα κόκκινα ο Φάουλερ

«Καλώς ήρθες Θεέ», έγραφε το πανό των φιλάθλων της Μουάνγκ Τονγκ, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το παρατσούκλι του Ρόμπι Φάουλερ που το «κουβαλάει» από την εποχή που αγωνίζονταν στη Λίβερπουλ.

«Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε ότι το ποδόσφαιρο της χώρας θα πάει μπροστά. Συμφώνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός και ελπίζουμε ότι θα σκοράρει συχνά», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κατά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος.

Ο Ρόμπι Φάουλερ έμεινε ελεύθερος από την Περθ Γκλόρι, ομάδα της Αυστραλίας στην οποία αγωνίζονταν και υπέγραψε στο σύλλογο της Ταϊλάνδης. Μάλιστα, μέσα στον Ιούνιο είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λίβερπουλ και να αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.