Γκίμπσον τέλος για Σάντερλαντ

Αποσύρεται η Σάντερλαντ από την απόκτηση του Ντάρον Γκίμπσον, καθώς ο 23χρονος Βορειοϊρλανδός αρνείται να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί προσωπική επιλογή του Στιβ Μπρους, ο οποίος θα στραφεί σε άλλες λύσεις.



Γκίμπσον τέλος για Σάντερλαντ

Μπορεί οι μεταγραφές να μην …έχουν τελειωμό για τη Σάντερλαντ, καθώς έχει αποκτήσει ήδη δέκα ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα για τις «μαυρόγατες».

Ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της, ο Ντάρον Γκίμπσον δεν θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, αφού ο ίδιος αρνείται να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίαλ Κουίν, αποκάλυψε ότι τελείωσε η υπομονή του και απέσυρε το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ. Όπως τονίζεται από τη διοίκηση της ομάδας, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αν και ήθελε διακαώς να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Στιβ Μπρους, δεν ήταν πρόθυμος να δεχθεί λιγότερα χρήματα, από τις 40 χιλ. λίρες την εβδομάδα που του προσέφερε η Σάντερλαντ.

Βέβαια, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον 23χρονο μέσο, καθώς ο τραυματισμός του Ντάρεν Φλέτσερ ενδέχεται να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Φλέτσερ θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος πάσχει από ασθένεια η οποία προκαλεί απώλεια στο βάρος του και θα παραμείνει στην Αγγλία, ώστε να παρακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.