Ρούνεϊ: «Ανυπομονώ να τους κοντράρω»!

Λυπημένος για το γεγονός πως οι Μπράουν και Ο’Σέι δεν θα βρίσκονται πλέον μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ωστόσο, ο Άγγλος φορ ανυπομονεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τους δύο καλούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες τη νέα σεζόν, αφού αυτοί θα συνεχίσουν στη Σάντερλαντ.  



Ρούνεϊ: «Ανυπομονώ να τους κοντράρω»!

Οι «μαυρόγατες» έχουν πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος και έχοντας ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των Τζον Ο’Σέι και Γουές Μπράουν, περιμένουν και την υπογραφή του Ντάρον Γκίμπσον για να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο η προσπάθειά τους για την αγορά των τριών «κόκκινων διαβόλων». Ο Γουέιν Ρούνεϊ, δήλωσε στεναχωρημένος από την αποχώρηση των μέχρι πρότινος συμπαικτών του, αλλά έδωσε άλλη διάσταση στο γεγονός πως πλέον θα τίθεται αντίμετωπός τους.

«Ανυπομονώ πλέον να τους αντιμετωπίσω. Είναι πάντα πολύ ωαόιο να συναντάς ξανά πρώην συμπαίκτες σου και να είσαι αντίπαλός τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι που δεν θα είμαστε πλέον στην ίδια ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού.