Με Νασρί, χωρίς Φάμπρεγας η Άρσεναλ

Στην αποστολή της Άρσεναλ που θα μεταβεί στην Ασία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας συμπεριλήφθηκε ο Σαμίρ Νασρί. Απών ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση και προτιμήθηκε να επιδοθεί και τις επόμενες μέρες σε αποθεραπεία.



Με Νασρί, χωρίς Φάμπρεγας η Άρσεναλ

Τις τελευταίες μέρες, ο Σαμίρ Νασρί φερόταν να… κουνάει μαντήλι στο «Έμιρεϊτς», έχοντας βρεθεί στη μεταγραφική λίστα των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Η διοίκηση των «κανονιέρηδων» ισχυρίστηκε πως καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν είχε καταθέσει επίσημη πρόταση, ωστόσο, οι «πολίτες» φέρονται πως είχαν προσφέρει 20 εκατ. Λίρες για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ενώ και οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τον αγοράσουν και μάλιστα, δύο φορές.

Η παρουσία του παίκτη στην αποστολή της Άρσεναλ που θα μεταβεί στην Ασία, ενδεχομένως να εκτονώσει την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον, κάτι που όμως δεν γίνεται στην περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός μέσος δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και για την οποία προτιμήθηκε να παραμείνει στην Αγγλία. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να φουντώσει ξανά τη φημολογία που θέλει τον διεθνή άσο να κάνει τη δική του προσπάθεια για επιστροφή στη Μπαρτσελόνα.