Δύσκολη η υπόθεση του Τααράμπ

Μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά η ΚΠΡ θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Αντέλ Τααράμπ, όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το γεγονός πως η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόσφατα επίσημη πρόταση για τον παίκτη.



Δύσκολη η υπόθεση του Τααράμπ
Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός των Ρέιντζερς έχει βρεθεί στη λίστα μεγάλων ομάδων της Αγγλίας κι όχι μόνο, αλλά η διοίκηση του συλλόγου στον οποίο ανήκει, δεν προτίθεται να βγει ζημιωμένος, ούτε στο ελάχιστο. Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε προσφορά 13,5 εκατ. λιρών και οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Άρσεναλ και Τσέλσι, αντιλήφθηκαν πως θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Η αλήθεια είναι ότι του λείπει η οικογένειά του που είναι στη Μασσαλία. Αν κάποια ομάδα από τη Γαλλία προσφέρει όσα ζητάμε, τότε αυτομάτως δίνεται η ευκαιρία στον Τααράμπ να συνεχίσει την καριέρα του εκεί που επιθυμεί» είπε αρχικά ο Γουόρνοκ και συμπλήρωσε:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν μας έχει προσεγγίσει και έχει καταθέσει πρόταση. Ωστόσο, έχω ακούσει ότι υπάρχει και μια ισπανική ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή».