Απολογούνται οι Αγγλοι για Τρισμαν

Τα "ασυμάζευτα" τρέχουν να μαζέψουν οι Άγγλοι μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου της συνομιλίας  του προέδρου της αγγλικής ποδοσφαιρικής Λόρδου Τρισμαν, ο οποίος κατηγορούσε για διαφθορά την Ισπανία και την Ρωσία.  Η επιτροπή διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (ή 2022) διαχώρισε τη θέση της από τις καταγγελίες του Τρισμαν, ο όποιος αναμένεται να παραιτηθεί απο τη θέση του στην επιτροπή.



Απολογούνται οι Αγγλοι για Τρισμαν
Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, στελέχης της επιτροπής έχουν ήδη απολογηθεί στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Ρωσίας, ενώ την απομάκρυνση του Τρισμαν στηρίζει και ο Υπουργός των Σπορ Χιου Ρόμπερτσον.

Μιλώντας στο Skynews o επικεφαλής της ρωσικής επιτροπής Αλεξει Σορόκιν, χαρακτήρισε ατυχές το περιστατικό και παράλογες τις κατηγορίες. "Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι παράλογο έχει στόχο εμάς, όμως ελπίζω η ΦΙΦΑ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα" τόνισε ο Ρώσος παράγοντας.

Πηγές αναφέρουν πως ο Τρισμαν θα διατηρήσει τη θέση του προέδρου της αγγλικής ομοσπονδίας όμως θα λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα απο την επιτροπή διεκδίκησης.

Πάντως παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο ο Ρόμπερτσον εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τύχη της αγγλικής υποψηφιότητας.