Επενδύει στο «μέλλον» η Ντονκάστερ

Στη Ντονκάστερ ανήκει, πλέον, ο Κάιλ Μπένετ, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Μπέρι, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.



Επενδύει στο «μέλλον» η Ντονκάστερ

Ο 20χρονος θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και στην Ντονκάστερ ελπίζουν ότι θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Στο «Κιπμόουτ Στέιντιουμ» θα βρίσκεται, τουλάχιστον, για τα επόμενα 2 χρόνια και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Σιν Ο’ Ντρίσκολ.

«Ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω στην ομάδα, γιατί μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται η Ντονκάστερ, ενώ δέλεαρ ήταν και η παρουσία του κυρίου Ο’ Ντρίσκολ. Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω και ελπίζω ότι θα έχω το ίδιο καλή παρουσία και στην Τσάμπιονσιπ», δήλωσε ο Μπένετ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για «την ατμόσφαιρα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου».

Μάλιστα, ο 20χρονος μέσος εμφανίστηκε ανυπόμονος για την έναρξη των υποχρεώσεων του με την Ντονκάστερ: «Θέλω να αρχίσει η προετοιμασία αύριο το πρωί κιόλας!».