Προς Μπέρμιγχαμ ο Φόστερ

Μια ανάσα από τη Μπέρμιγχαμ βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Φόστερ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, όπως αποκαλύπτουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης.



Προς Μπέρμιγχαμ ο Φόστερ

Μετά και την επιστροφή του Τζο Χαρτ στη Μάντσεστερ Σίτι, η Μπέρμιγχαμ αναζητά «φύλακες αγγέλους» των γκολπόστ, βρίσκοντας τον πρώτο στο πρόσωπο του Φόστερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» έχουν συμφωνήσει με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το ποσό των 5 εκατ. λιρών και πλέον έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον γκολκίπερ. Ο μάνατζερ του Φόστερ, Λι Πέιν, με δηλώσεις του στο «SkySports» επιβεβαίωσε τις επαφές: «Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει και έχουμε το ελεύθερο να συζητήσουμε με τη Μπέρμιγχαμ. Οι υπογραφές θα πέσουν είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Ο Μπέν Φόστερ δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες στη Γιουνάιτεντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην προεπιλογή του Φάμπιο Καπέλο για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.