Επιβεβαίωση από Ντε Χέα

Την παρουσία του στο Μάντσεστερ όπου συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ ενόψει της επικείμενης μετακίνησής του στους «κόκκινους διαβόλους» επιβεβαίωσε μέσω twitter, ο Νταβίντ Ντε Χέα.



Επιβεβαίωση από Ντε Χέα

Ο πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ταξίδεψε στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του και το απόγευμα της Δευτέρας διέρρευσε ότι πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η μετακίνηση του παίκτη από τους «ροχιμπλάνκος» στην αγγλική ομάδα θα κοστίσει 18 εκατ. λίρες, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προσκάλεσε στην Αγγλία για να δω από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να γνωρίσω τα μέλη του συλλόγου μαζί με την οικογένειά μου» ήταν όσα έγραψε ο Νταβίντ Ντε Χέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ιατρικές εξετάσεις και τα συναφή που επικαλούνταν τα βρετανικά Μέσα, έπειτα από την ενημέρωση της παρουσίας του στο Μάντσεστερ.