Λάμπαρντ: «Νταμπλ πάση θυσία»

Την αναγκαιότητα να κατακτήσει αύριο η Τσέλσι το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό απέναντι στην Πόρτσμουθ, κάνοντας έτσι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της, τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ.



Λάμπαρντ: «Νταμπλ πάση θυσία»

Δήλωσε μάλιστα ότι πιθανή απώλεια του τροπαίου δεν θα του επέτρεπε να συγχωρήσει τον εαυτό του, ενώ θα τον επηρέαζε ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Ανεξάρτητα από το ποια χώρα εκπροσωπεί ο καθένας, όλοι θέλουμε να πάμε εκείμε αυτοπεποίθηση, μετά από μία πετυχημένη χρονιά. Το ότι κερδίσαμε τον τίτλο της Premiership είναι πολύ μεγάλο πράγμα, αλλά το να χάσουμε το Κύπελλο θα ήταν απαίσιο. Η Τσέλσι δεν το κατάφερε ποτέ στο παρελθόν, άρα θα είναι τεράστιο επίτευγμα. Είναι κάτι που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε. Μεγαλώνοντας πάντα ήξερα τις μεγάλες ομάδες που έπαιρναν νταμπλ. Αν μπορέσουμε να προσθέσουμε σε αυτές και το δικό μας όνομα, αυτή η χρονιά θα καταγραφεί στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη για το σύλλογο. Πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι και να διασφαλίσουμε ότι το παραμύθι της Πόρτσμουθ στο Κύπελλο θα έχει δυσάρεστο τέλος. Μετά από μία μεγάλη σεζόν θα είναι ντροπή να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας την τελευταία εβδομάδα”, δήλωσε ο Λάμπαρντ στη “Sun”.