Το μέλλον του Νασρί, κρίνει αυτό του Φάμπρεγας!

Μπορεί η πρόταση των 30 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για την αγορά του Σεσκ Φάμπρεγας να απορρίφθηκε από την Άρσεναλ, ωστόσο, σύμφωνα με τη «Daily Mail», το μέλλον του Ισπανού μέσου στο «Έμιρεϊτς», είναι πολύ πιθανό να κριθεί από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων των «κανονιέρηδων» με τον Σαμίρ Νασρί!



Το μέλλον του Νασρί, κρίνει αυτό του Φάμπρεγας!

Όπως υποστηρίζει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ και σε ενδεχόμενη συμφωνία των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους (το συμβόλαιο του Νασρί λήγει του χρόνου), δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Φάμπρεγας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Νασρί, και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως βάζει σε δεύτερη μοίρα το μέλλον του αρχηγού της ομάδας, αφού το συμβόλαιο του τελευταίου λήγει το 2015. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Αλσατός τεχνικός δυσκολεύεται αρκετά στην κατάρτιση των αγωνιστικών του πλάνων, όταν προσπαθεί να χωρέσει και τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, στοιχείο που φέρεται να είναι και αυτό που αφήνει παν ενδεχόμενο ανοιχτό αναφορικά με τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής καριέρας του Σεσκ Φάμπρεγας.

Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ αξιώνει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για να συζητήσει με κάποια ομάδα την παραχώρηση του Ισπανού, αλλά το σήριαλ του – ενός ακόμη – καλοκαιριού, δεν ρίχνει τίτλους τέλους.