Χιούτον: «Να γυρίσουν έτοιμοι»

Η επάνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν απλά η αρχή. Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Κρις Χιούτον, περιμένει τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέψουν σε καλή φυσική κατάσταση μετά και τις διακοπές του καλοκαιριού και να εμφανιστούν «διψασμένοι» για την επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία.



Χιούτον: «Να γυρίσουν έτοιμοι»

Μετά και την κατάκτηση του τίτλου στην Τσάμπιονσιπ και την επιστροφή στα «σαλόνια» της Πρέμιερσιπ, μόλις μία χρονιά μετά τον υποβιβασμό, ο Κρις Χιούτον έκανε δώρο στους παίκτες του πολυήμερες διακοπές για ξεκούραση, όμως τους συνέστησε πρόγραμμα διατήρησης της φυσικής κατάστασης. «Μετά από μια δύσκολη σεζόν, τους αξίζει ένα μεγάλο διάλειμμα για να ξεκουραστούν, ενώ το γεγονός ότι τελειώσαμε μία εβδομάδα νωρίτερα από όλους τους άλλους, μας βοήθησε» ανέφερε ο Χιούτον.

«Το σημαντικό τώρα είναι να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που τους έχω δώσει και να γυρίσουν σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Ξέρω ότι θα το κάνουν. Περάσανε οι εποχές που οι ποδοσφαιριστές περίμεναν την καλοκαιρινή προετοιμασία για να επανέλθουν σε τοπ φόρμα» υπογράμμισε ο προπονητής των «ανθρακωρύχων».