Κάμπελ: «Θα είναι δύσκολο για τον ΜακΛις»

Στο πλευρό του Άλεξ ΜακΛις τάχθηκε ο Σολ Κάμπελ, αναφορικά με την έχθρα που έχει εισπράξει ο έμπειρος προπονητής τις πρώτες του ώρες με την ιδιότητα του «τιμονιέρη» της Άστον Βίλα! Ο 52χρονος τεχνικός έκανε το μεγάλο βήμα από τη Μπέρμιγχαμ στο «Βίλα Παρκ» και σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό, θα είναι δύσκολη η προσαρμογή, αλλά όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα της νέας του ομάδας.



Κάμπελ: «Θα είναι δύσκολο για τον ΜακΛις»

Τα δύο «στρατόπεδα» στα οποία είναι χωρισμένο το Μπέρμιγχαμ, φαίνεται πως πλέον έχουν ένα μεγάλο κοινό. Το μίσος στο πρόσωπο του Άλεξ ΜακΛις. Ο τελευταίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της Άστον Βίλα και τόσο οι οπαδοί των «χωριατών», όσο και αυτοί των «μπλε», έχουν εκφράσει την οργή τους για την κίνηση του έμπειρου τεχνικού, που μετακόμισε στη «μισητή» συμπολίτισσα της πρώην ομάδας του.

«Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή, ειδικά στην αντίδραση του κόσμου. Θα πρέπει να τα φέρει εις πέρας και να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση, αλλά στο φινάλε, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα της ομάδας» είπε σχετικά ο Σολ Κάμπελ.