Υποδοχή… μέσω twitter στον Τζόουνς!

Με τον συνηθισμένο, πλέον, τρόπο, επέλεξε ο Ρίο Φέρντιναντ να καλωσορίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φιλ Τζόουνς,! Η «κολώνα» των μετόπισθεν του συλλόγου, έπλεξε το εγκώμιο του νέου του συμπαίκτη μέσω του twitter, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων», δήλωσε πιστός οπαδός της Μπλάκμπερν.



Υποδοχή… μέσω twitter στον Τζόουνς!

Το «σήριαλ» της μετακίνησης του Φιλ Τζόουνς από τους «ρόβερς» στη Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο για την ομάδα του Μάντσεστερ που έκανε δικό της ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Αγγλίας, όπως έγραψε και ο Ρίο Φέρντιναντ στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλωσορίζω τον Φιλ Τζόουνς! Ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ανήκει πλέον στην ομάδα μας! Το μέλλον, προμηνύεται ακόμη πιο λαμπρό!». Τη χαρά του για την απόκτηση του 19χρονου άσου, εξέφρασε και ο Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Από τη μεριά του, ο νεαρός στόπερ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Δανία με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας, όπου δίνει το «παρών» στο Euro 2011 U-21, επέλεξε και αυτός το twitter για να αποχαρετήσει τη Μπλάκμπερν, γράφοντας: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή και ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μπλάκμπερν. Απήλαυσα κάθε λεπτό της θητείας μου στην ομάδα και θα είμαι πάντα ένας οπαδός της».