Γουίλκινς: «Ξεχωριστός ο Στάριτζ»

Ανάγκη από ευκαιρίες έχει στην Τσέλσι ο Ντάνιελ Στάριτζ, σύμφωνα με τον Ρέι Γουίλκινς. Ο πρώην βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των Λονδρέζων, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού επιθετικού της ομάδας, συνέστησε την παραμονή του στο ρόστερ των «μπλε» και εξέφρασε τη σιγουριά του για τη λαμπρή καριέρα του διεθνούς άσου!



Γουίλκινς: «Ξεχωριστός ο Στάριτζ»

Ο Στάριτζ βρίσκεται στη Δανία με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας, όπου ξεχωρίζει με την παρουσία του και τα κατάφερε περίφημα στο πρώτο ματς των «λιονταριών» στη διοργάνωση, κόντρα στην Ισπανία (1-1). Ο Ρέι Γουίλκινς που τον έχει ζήσει από κοντά όσο καιρό αποτέλεσε το… δεξί χέρι του Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία, έχει μόνο καλά λόγια να πει για το νεαρό φορ, ο οποίος στις προπονήσεις της Τσέλσι, φρόντιζε να «εξαφανίζει» τους αμυντικούς της ομάδας!

«Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης. Πολύ γρήγορος, τεχνίτης και στις προπονήσεις διέλυε την άμυνα των αντιπάλων του στην Τσέλσι. Απλά πρέπει να πάρει ευκαιρίες και να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό ήταν το πρόβλημα στην Τσέλσι την προηγούμενη περίοδο και ο Στάριτζ απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, σκοράροντας 8 φορές σε 12 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπόλτον, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ιανουάριο. Πιστεύω ότι στο μέλλον, έχει όλα τα φόντα να γίνει ο ποδοσφαιριστής που θέλει και να βελτιωθεί στο έπακρο» υποστήριξε ο Γουίλκινς.