Φαν Πέρσι: «Ποιος είμαι εγώ να τους κρίνω;»

Να βάλει τα πράγματα – για ακόμη μια φορά – στη θέση τους αναφορικά με τα τελευταία σχόλια που φέρεται ότι έκανε και με τα οποία κατηγόρησε τους συναδέλφους του για την εξωγηπεδική τους ζωή, έσπευσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός: «τα λόγια μου παραφράστηκαν. Ποιος είμαι εγώ να τους κρίνω;».



Φαν Πέρσι: «Ποιος είμαι εγώ να τους κρίνω;»

Ο 27χρονος άσος της Άρσεναλ φέρεται να έκανε λόγο για λανθασμένες επιλογές στην εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών που έχουν την τιμή και την ευλογία να αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, ξεκαθάρισε το τοπίο αναφέροντας: «Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Υποτίθεται ότι έχω κάνει ορισμένα σχόλια για τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών. Τα λόγια μου παραφράστηκαν. Το μοναδικό που ήθελα να πω είναι πως όσο περισσότερο φροντίζεις τον εαυτό σου εκτός γηπέδου, τόσο καλύτερη θα είναι η ποδοσφαιρική σου καριέρα. Ποτέ δεν έκανα αναφορά σε Άγγλους παίκτες. Εξάλλου, ποιος είμαι εγώ να τους κρίνω; Η Πρέμιερ Λιγκ είναι απίστευτο πρωτάθλημα, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε αυτό».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναγκάστηκε και πάλι να απολογηθεί και να διαψεύσει φερόμενες δηλώσεις του, όταν είχε δημοσιευθεί συνέντευξή του στην οποία κατηγορούσε τους παίκτες της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα για συνεχή παράπονα στους διαιτητές, συνιστώντας τους να «βγάλουν τον σκασμό και να παίξουν ποδόσφαιρο».