Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πιρς για την ολυμπιακή ομάδα!

Τον ομοσπονδιακό προπονητής της Αγγλίας, στο τμήμα των Ελπίδων, Στιούαρτ Πιρς θέλει να δει στην τεχνική ηγεσία της βρετανικής ολυμπιακής ομάδας που θα δώσει το «παρών» στους αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ο Σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ!



Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πιρς για την ολυμπιακή ομάδα!

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου στην FA στηρίζει την επιλογή του Πιρς για να πάρει το «τιμόνι» του συνόλου που θα εκπροσωπήσει το Νησί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού. Ο Πιρς, βρίσκεται με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Αγγλίας στη Δανία, όπου τα… νεαρά «λιοντάρια» θα δώσουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του Euro 2011. Το έργο του ομοσπονδιακού προπονητή στο τμήμα των U-21 απολαμβάνει της αναγνώρισης και της εκτίμησης του Σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ, ο οποίος του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.

«Θα ήθελα να δω στον πάγκο της ολυμπιακής ομάδας τον Πιρς. Γνωρίζει όλους τους νεαρούς διεθνείς, που θα απαρτίσουν τη βρετανική ομάδα και θεωρώ ότι είναιο ο κατάλληλος άνθρωπος. Εξάλλου, έχει κερδίσει και τον σεβασμό των διεθνών και των παιδιών που προπονεί και σίγουρα, όταν φτάσει η ώρα για τη δημιουργία της βρετανικής ομάδας, θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά τη δική του περίπτωση» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας!