Τέλος ο «Donny Dog»

Άνοιξε το email της και τι να δει; Η Τρέισι Τσάντλερ έμαθε με …διαδικτυακό τρόπο ότι δεν θα ξαναφορέσει την στολή του «Donny Dog», μασκότ της Ντονκάστερ. Η 40χρονη γυναίκα απολύθηκε από τη διοίκηση της ομάδας επειδή …ανάλαφρες φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν σε κυριακάτικο έντυπο.



Τέλος ο «Donny Dog»

Η διοίκηση του συλλόγου θεώρησε προσβλητικό το concept της φωτογράφισης, πράγμα το οποίο δεν αποδέχεται η ίδια, μητέρα τριών παιδιών, η οποία μεταμορφώνονταν σε «Donny Dog», εθελοντικά.

«Είμαι συντετριμμένη από αυτήν την εξέλιξη. Δέχτηκα να το κάνω για φιλανθρωπικούς λόγους, αφού παραχώρησα την αμοιβή μου στο Εθνικό Ίδρυμα Πρόληψης και Καταπολέμησης της Παιδικής Κακοποίησης. Δούλευα σκληρά ως μασκότ, χωρίς να πληρώνομαι. Επισκέφθηκα σχολεία, νοσοκομεία ως Donny Dog, εκπροσωπώντας αυτήν την ομάδα. Τώρα λένε πως τους ντρόπιασα, αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που οι παίκτες του συλλόγου είχαν ποζάρει γυμνοί για ένα ημερολόγιο. Εάν θέλω να κάνω μια πράξη φιλανθρωπικού χαρακτήρα, γιατί όχι; Σε τελική ανάλυση, είναι το δικό μου σώμα», δήλωσε η Τρέισι Τσάντλερ.

Μέχρι την απόλυσή της, ήταν η μοναδική γυναίκα που εργαζόταν ως μασκότ σε αγγλική ομάδα, ενώ από ότι φαίνεται η κοινή γνώμη δείχνει να είναι υπέρ της και η κίνηση των ανθρώπων της Ντονκάστερ δεν έχει τύχει και της καλύτερης υποδοχής.