«Φευγάτος» από τη Βίλα ο Γιάνγκ

Πεπεισμένος πως έχει έρθει η ώρα για να αγωνιστεί στο ανώτατο επίπεδο, είναι ο Άσλεϊ Γιάνγκ! Ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός της Άστον Βίλα αναμένεται να συζητήσει με τον πρόεδρο των «χωριατών», Ράντι Λέρνερ, για το μέλλον του στο «Βίλα Παρκ», αφού πλέον θέλει να αποκομίσει εμπειρίες από το Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει τίτλους.



«Φευγάτος» από τη Βίλα ο Γιάνγκ

«Πάντα είχαν την πεποίθηση ότι μπορώ να αγωνιστώ και να ανταπεξέλθω στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο. Έχω αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου. Θέλω να τεστάρω τις δυνατότητές μου σε Μουντιάλ, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σαν παιδί εξάλλου, όλοι όσοι είμαστε στο χώρο ονειρευόμασταν να παίξουμε στους καλύτερους ποδοσφαιρικούς θεσμούς. Πολλοί λένε ότι από τα 25 μέχρι τα 27 είναι η καλύτερη ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή και εγώ γίνομαι 26 τον επόμενο μήνα, οπότε, ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγή» είπε ο Άσλεϊ Γιάνγκ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) της Αγγλίας στο Σαββατιάτικο ματς με την Ελβετία στο «Γουέμπλεϊ» για τα προκριματικά του Euro 2012.

Αναφορικά με το μέλλον του στην Άστον Βίλα, ο διεθνής άσος τόνισε: «Τώρα θα απολαύσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, αλλά έχω επισημάνει ότι θέλω να συναντήσω τον πρόεδρο για να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Ενδεχομένως να έχουμε μια συνάντηση αυτή την εβδομάδα και θα δούμε πως θα πάει».