Η Νοτς Κάουντι στα …χακί!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Μάρτιν Άλεν να προπονήσει τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο τεχνικός της Νοτς Κάουντι επέλεξε στρατόπεδο(!) για να γίνει η προετοιμασία της ομάδας και τα …μαντάτα δεν αναμένεται να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.



Η Νοτς Κάουντι στα …χακί!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άλεν θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο, αφού και στις προηγούμενες ομάδες που είχε εργαστεί είχε επιλέξει στρατιωτικές εγκαταστάσεις για να γίνει μέρος της θερινής προετοιμασίας.

«Οι παίκτες μου δεν το ξέρουν ακόμη, αφού βρίσκονται σε διακοπές ακόμη, αλλά θα είναι μια εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή», δήλωσε ο Άλεν για την απόφασή του.

Και πριν προλάβετε να τον κατηγορήσετε ή να αμφιβάλλετε αν το …έχει χάσει ο 45χρονος τεχνικός, ακούστε τι πιστεύει ο ίδιος για τα οφέλη που θα έχουν οι παίκτες της Νοτς Κάουντι: «Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι δεν είμαι στα καλά μου, αλλά είμαι μια χαρά. Όλα έχουν να κάνουν με το ήθος και με την ομαδικότητα που διδάσκει ο στρατός. Δεν είναι παλιομοδίτικη αντίληψη αυτή, ούτε ξεπερασμένος τρόπος σκέψης».

Μην νομίζετε, όμως, ότι η Νοτς Κάουντι είναι η μόνη που θα κάνει διαφορετική προετοιμασία το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε εδώ τι …έχουν να πάθουν οι παίκτες της Μπάρνσλεϊ.